fbpx

Fri frakt över 700kr

Title Image

KÖPVILLKOR

Allmänt

Åre Ljusfabrik AB grundades 1990. I vår ljusfabrik i Undersåker, ca en mil öster om Åre, sker ljusstöpningen på ett traditionellt hantverksmässigt sätt.

Åre Ljusfabrik AB
Byvägen 38
837 95 Undersåker
Telefon: 070-654 06 80
E-postadress: info@areljusfabrik.se
www.areljusfabrik.se

Org.nr 559102-9219
Momsregnr: SE5668013501
Bankgiro: 5668-0135
Swish: 1231152214

Beställningsinformation

När du genomför en beställning skickas en beställningsbekräftelse till den epostadress du uppgav i kassan.

Om något är fel i din beställning, vänligen kontakta oss omedelbart via e-post eller telefon.

Leveransmetoder

Vi levererar produkterna med DHL Service Point. För tillfället har vi inte möjlighet att erbjuda valfria utlämningsställen.

När vi skickat ditt paket bekräftar vi det med ett mail till dig. I mailet skickar vi med sändningsnumret för din order. Med det kan du spåra ditt paket hos DHL.
När ditt paket kommit fram till närmsta Service Point får du ett sms till mobilnumret du angav i din beställning.

Så fort ditt paket finns redo att hämtas ut så får du ett SMS som meddelar var ditt paket finns samt en kod som du uppger för att hämta ut paketet. Observera att du måste uppvisa legitimation när du hämtar ut ditt paket från oss.

Du kan alltid välja att hämta ditt paket i vår butik i Undersåker, då blir frakten gratis. Observera att våra öppettider kan variera.

Leveranstider

Din order packas normalt inom 24 timmar och normal leveranstid är 1-3 vardagar. Beställningar som läggs på helgen skickas måndagen efter.

Priser

Priserna i webshopen anges i SEK (svenska kronor).

Alla priser är inklusive 25% moms.

Just nu är vår fraktkostnad 99 kr för leverans inom Sverige. Handlar du för över 700 kr bjuder vi på frakten.

Betalning

Vi samarbetar med Klarna AB som erbjuder betalning via faktura, kreditkort samt direktbetalning via bank. Observera att vi bara har möjlighet att ta emot betalningar via Klarna från, och inom, Sverige. Vi tar inte emot betalningar via Klarna från utlandet.

Reklamation

Meddela varför du inte godtar varan samt ange varför sätt du anser att varan är felaktig.

Vi skickar sedan en förbetald returfrakt sedel och anvisningar till dig.

Meddela alltid eventuell reklamation snarast möjligt.

Ej uthämtade paket

Ej uthämtade paket skickas efter 14 dagar automatiskt tillbaka till oss.

Ej uthämtade paket räknas inte som hävning av ditt köp.

Ångerrätt

Vid köp av varor i vår webbshop  gäller alltid 14 dagars ångerrätt i enlighet med gällande konsumentskyddslagstiftning. Detta innebär att du har rätt att ångra ditt köp genom att meddela oss detta inom 14 dagar från det att du eller ditt ombud tagit emot den beställda varan (ångerfristen). Ångerrätten gäller inte för varor som har tillverkats enligt dina anvisningar eller som på annat sätt har fått en tydlig personlig prägel.

Om du vill returnera eller byta din vara ska dem vara väl paketerade och återsändas på samma sätt som de levererades. Skicka gärna ditt paket med spårningsnummer.

Vid utövande av ångerrätten betalar du returfrakten och ansvarar för varans skick efter det att du har mottagit varan samt under returfrakten. Varan ska skickas i retur inom 14 dagar räknat från det datum meddelande om utövande av ångerrätt lämnades till Åre Ljusfabrik.

Vid returer återbetalas dina pengar med samma betalsätt som du använde vid ditt köp. Vi återbetalar i normalfallet ditt köp inom 14 dagar från det att varan returnerats till oss. Vi förbehåller oss rätten att hålla inne med återbetalning tills dess att varan har kommit i retur.

Vi ber er att skicka tillbaka varor med vanligt postpaket och ej som rekommenderad försändelse och inte heller med DHL Servicepoint för snabbast handläggningstid.

Kunddata delas med Klarna

Vi samarbetar med Klarna när det gäller betalningar och därför delar vi med oss av kunddata till Klarna. Uppgifterna används till sådant som fakturering och leverans av produkter. Vi är måna om att inte lämna ut några onödiga eller särskilt känsliga personliga uppgifter till våra samarbetspartners.